تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟

تظاهرات مردم هند در اعتراض به سیاست‌های دولت

بیش از 500 هزار معترض در شهر کلکته تجمع کرده و علیه سیاست‌های «نارندرا مودی» نخست وزیر هند شعار دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۳۰ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 20
کد خبر: ۳۰۰۷

به گزارش گروه راهبرد معاصر؛بیش از ۵۰۰ هزار نفر از مردم ایالت بنگال غربی در شهر کلکته علیه سیاست‌های دولت هند دست به اعتراض زدند.

گزارش‌ها حاکی است در بزرگترین اعتراض پیش از انتخابات پلیس شهر کلکته مجبور شد برای تامین امنیت بیش از 5 هزار نیروی مازاد را در شهر مستقر کند.

این تظاهرات که «هند متحد» نامگذاری شده است با دعوت سران احزاب اپوزیسیون برگزار شد و در آن به سیاست‌های اقتصادی دولت دهلی‌نو اعتراض صورت گرفت.

«ممتا بنرجی» سروزیر ایالت بنگال غربی در این خصوص گفت: عمر حکومت مودی به انتها رسیده است و باید آن را یک حکومت تاریخ مصرف گذاشته بدانیم.

در این تظاهرات تاکید شد: مودی از اختیارات سیاسی خود سواستفاده های شخصی می کند و تمام مردم به اقدامات وی معترض هستند.

احزاب اپوزیسیون به بیکاری و مشکلات اقتصاد نیز اعتراض کرده و آن را نتیجه بی کفایتی دولت مودی دانستند.

گفتنی است انتخابات هند در ماه آوریل یا می سال جاری برگزار خواهد شد (3 یا 4 ماه دیگر) برگزار خواهد شد و تکلیف دولت آتی این کشور مشخص می شود.

این در حالی است که حزب حاکم هند در انتخابات میان دوره شکست سنگینی را متحمل شده است و احتمال این که در انتخاباتی اصلی نیز نتواند نتایج سال 2014 را تکرار کند وجود دارد.

منبع:تسنیم

ارسال نظر